Midzomernacht-toernooi 2023

INSCHRIJVING GESLOTEN, WIL JE OP DE RESERVELIJST? MAIL DAN VIA DEZE LINK JE AANMELDING.

Op zaterdag 24 juni ‘23 een nieuw toernooi: Het Squash Utrecht MIDZOMERNACHTTOERNOOI! We vieren de langste dag van het jaar én de afsluiting van een mooi squashseizoen met een gezelligheidstoernooi (start ±11:00u) waar iedereen op elk niveau van harte welkom is, vervolgens lekker dineren en met een spetterend themafeest inclusief evenementen als afsluiting.

De insteek zal dezelfde zijn als ons al befaamde Nieuwjaarstoernooi: een (door ons samen te stellen) team van maximaal 10 gezellige mensen die nooit, ooit, soms, vaak én heel vaak squashen, met een maximum van 160 deelnemers. Je schrijft je dus individueel in!

Deze eerste editie hebben we als thema SUIKERSPIN. De hele dag lekker spelen, avondeten en een spectaculair feest met festiviteiten vanaf maar €27,50. We hebben weer meerdere inschrijfopties, verzeker jezelf van deelname en leg alvast je kleurrijkste, zoetste en meest felgekleurde outfit klaar!

Let op: na onderstaande inschrijving wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je inschrijving is pas compleet na betaling.

[pdb_sign up]

Voorwaarden bij inschrijvingen.

Heb je in de voorverkoop betaald en geef je (uitsluitend en alleen!) per email, uiterlijk twee weken voor aanvang van desbetreffend toernooi aan niet mee te kunnen doen, dan volgt restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld minus €2,50 administratie-kosten. Laat je later weten (wederom uitsluitend per email) niet mee te kunnen doen, dan hangt het van een eventuele reservelijst af of wij overgaan tot restitutie van het reeds online betaalde inschrijfgeld minus dezelfde administratiekosten, dit hangt af of er een reserve-deelnemer is voor jouw inschrijving. Is deze er niet, dan is er geen recht op restitutie. Heb je wel online betaald, maar je niet ingeschreven via de (online) inschrijflijst? Dan kunnen we je deelname niet garanderen. De betaling blijft dan wel staan, maar restitutie zal niet mogelijk zijn.

Door je op te geven voor deelname en/of aanwezigheid geef je toestemming je naam te vermelden. Deze gebruiken wij enkel voor administratieve handelingen. Je mail gebruiken we om je op de hoogte te houden over toernooien vanuit Squash Utrecht.