a new beautiful year: Nieuwjaarstoernooi ’24

Op zaterdag 6 januari ’24 staat nu alweer een fantastische dag in de agenda! Het Squash Utrecht NIEUWJAARSTOERNOOI! We vieren het nieuwe jaar (én wellicht de afsluiting van het oude jaar) met een gezelligheidstoernooi (start ±10:00u) waar iedereen, lid, geen lid of nieuw in de sport(!) op elk niveau van harte welkom is, vervolgens lekker dineren rond 19:00u en met een spetterend themafeest inclusief leuke activiteiten als afsluiting (eindtijd onbekend 😉 ).

De insteek zal dezelfde zijn als voorgaande jaren: een (door ons samen te stellen) team van maximaal 10 gezellige mensen die nooit, ooit, soms, vaak én heel vaak squashen, met een maximum van 160 deelnemers. Je schrijft je dus individueel in én speelt op eigen niveau!

Deze editie hebben we als thema CASINO. De hele dag lekker spelen, avondeten en een spectaculair feest met festiviteiten vanaf €27,50*. We hebben weer meerdere inschrijfopties, dus verzeker jezelf van deelname en leg alvast je nette en stijlvolle kleding klaar voor de avond!

Om het je gemakkelijk te maken hebben we de niveaus op een rijtje gezet, probeer zo goed mogelijk in te schatten welk niveau je hebt en maak het onze organisatie én jouw speelplezier leuker!

We hebben er nu al zin in, met een glimlach gaan we alle aanmeldingen verwerken en vol in alle voorbereidingen!

A ik hoor bij de beste
B ik hoor bijna bij de beste
C ik speel soms lekker mee de B
D ik speel aardig niveau competitie
E ik speel rond/halverwege ladder
F ik speel competitie, maar iets lager
G ik speel laag ladder
H ik speel soms met dezelfde mensen
I ik speel zelden
J ik heb nog nooit gesquasht
en de optie: S ik kom alleen voor het feestje

Voorwaarden bij de inschrijving NJT
Heb je je ingeschreven voor het NJT middels de voorverkoop en betaald, maar kan je toch niet deelnemen aan de toernooidag of feest (afhankelijk van inschrijving)? Geef dan (uitsluitend en alleen!) per email, uiterlijk 23 december 2023, aan er niet bij te kunnen zijn. Dan volgt restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld minus €2,50 administratie-kosten.

Laat je op 24 december 2023 of later weten (wederom uitsluitend per email) niet mee te kunnen doen, dan hangt het (bij deelname van de toernooidag) van de reservelijst af of wij overgaan tot restitutie van het reeds online betaalde inschrijfgeld minus dezelfde administratiekosten, dit hangt af of er een reserve-deelnemer is voor jouw inschrijving. Is deze er niet, dan is er geen recht op restitutie. Restitutie vanuit de voorverkoop met de optie alleen mee te feesten is na 24 december 2023 helaas niet meer mogelijk.

Door je op te geven voor deelname en/of aanwezigheid geef je toestemming je naam te vermelden op de (on- & offline) inschrijflijst. De gegevens gebruiken wij enkel voor administratieve handelingen. Je mail gebruiken we om je op de hoogte te houden over het NJT.