Midzomernacht-toernooi 2024

Zaterdag 22 juni ‘24: Het Squash Utrecht MIDZOMERNACHTTOERNOOI! We vieren de langste dag van het jaar én de afsluiting van een mooi squashseizoen met een gezelligheidstoernooi (start ±11:00u) waar iedereen op elk niveau van harte welkom is, vervolgens lekker dineren en met een spetterend themafeest -inclusief activiteiten- als afsluiting.

De insteek zal dezelfde zijn als ons al befaamde Nieuwjaarstoernooi: een (door ons samen te stellen) team van maximaal 10 gezellige mensen die nooit, ooit, soms, vaak én heel vaak squashen, met een maximum van 160 deelnemers. Je schrijft je dus individueel in!

De hele dag lekker spelen en een spectaculair feest met festiviteiten vanaf maar €27,50*. We hebben weer meerdere inschrijfopties, dus verzeker jezelf van deelname zet deze alvast in de agenda!

Voorwaarden bij de inschrijving MZNT
Heb je je ingeschreven voor het MZNT middels de voorverkoop en betaald, maar kan je toch niet deelnemen aan de toernooidag of feest (afhankelijk van inschrijving)? Geef dan (uitsluitend en alleen!) per email, uiterlijk 24 december 2024, aan er niet bij te kunnen zijn. Dan volgt restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld minus €2,50 administratie-kosten.

Laat je op 25 december 2024 of later weten (wederom uitsluitend per email) niet mee te kunnen doen, dan hangt het (bij deelname van de toernooidag) van de reservelijst af of wij overgaan tot restitutie van het reeds online betaalde inschrijfgeld minus dezelfde administratiekosten, dit hangt af of er een reserve-deelnemer is voor jouw inschrijving. Is deze er niet, dan is er geen recht op restitutie. Restitutie vanuit de voorverkoop met de optie alleen mee te feesten is na 25 december 2024 helaas niet meer mogelijk.

Door je op te geven voor deelname en/of aanwezigheid geef je toestemming je naam te vermelden op de (on- & offline) inschrijflijst. De gegevens gebruiken wij enkel voor administratieve handelingen. Je mail gebruiken we om je op de hoogte te houden over het MZNT