Squash Utrecht Ladder

Ken je het spelletje van je vaste tegenstander wel, of wil je meer mensen leren kennen op jouw niveau? Op Squash Utrecht is er een interne competitie, ook wel de Squash Utrecht Ladder genoemd. Dit is een leuke (en leerzame) manier om je spel te verbeteren, een potje squash te spelen en nieuwe mensen te leren kennen!

Op dit moment is er een behoorlijk aantal poules op volgorde van sterkte. Je speelt in circa zes weken tegen ongeveer zes tegenstanders die in je poule zitten. Win je je poule, dan stijg je naar de volgende. Je daagt zelf de mensen uit je poule uit en maakt een squashafspraak. De boeking van de baan regel je zelf (of je tegenstander), hierdoor kan je op je eigen gewenste tijd en dag spelen (let op: studenten- en dag-/weekend abonnementhouders zullen rekening moeten houden met hun speelmogelijkheid, die alleen in de daluren geldt, niet abonnementhouders betalen halve baanhuur).

Wanneer je je inschrijft kost het voor een seizoen €15,- p.p. en word je ingedeeld in de eerstvolgende ladder. Aan het eind van het seizoen (jaarlijks in september) zijn er hele mooie prijzen te winnen, afhankelijk van je aantal gewonnen punten en dus niet van niveau!* Geef je dus op of vraag aan de bar naar meer informatie.

Ben je al ingeschreven in de ladder en ben je benieuwd wie je tegenstanders zijn, kom dan langs om de squashladder van deze periode te bekijken op ons prikbord. Ook ontvang je na inschrijving de ladder per email.

Het seizoen 2023-2024 gaat beginnen!
Schrijf je in en betaal via onderstaand formulier en begin vanaf nu aan een mooi seizoen tot september 2024! Heb je nog andere vragen? Stel die dan via competitie@squashutrecht.nl

  • Tip: doe mee met onze interne toernooien, daar krijg je als ladderaar ook punten voor!*

Met het inschrijven geef je toestemming je contactgegevens te delen via mail en fysiek in de club, zodat jij en je tegenstanders contact kunnen opnemen.
* Deelname aan het Nieuwjaarstoernooi en Midzomernacht geven geen extra punten.